25 Mayıs 2009 Pazartesi

Red Bull Soapbox Race 24 Mayıs 09

sadece gezi fotoğraflarına bakmak isteyenler için link:
 http://picasaweb.google.com/leylegihavadagorunce/RedBullSoapboxRace#

fotoğraf çekmekle ilgili kabul görmüş kanılardan bir tanesi de pahalı bir uğraş olduğudur ve doğrudurda.fakat saçmada olsa biraz farklı açıdan baktığınızda uzun vadede ekonomik bile sayılabilir.o nasıl oluyor şöyle ki.eğer bir pazar günü gezecek,bi yerlere gidecek paranız yoksa İstanbul'da da ücretsiz bir etkinlik haberi aldıysanız,iyi fotoğraflar çıkabilir umuduyla alır makinanızı koşarsanız etkinliğe ve çok ekonomik şekilde eğlenirsiniz.güzel fotoğraflar da yanınıza kar kalır.şahsım gibi sizinde fotoğraf makinanız yok partnerinizin var ise daha da bi güzel.çekirdeğinize ortak yok,en irileri sadece size ait demektir.şimdi oo bunun yol parası vs. diyenler olacaktır.arkadaşlar şimdi onun hesabına girmeyelim yazı böyle başladı böyle akıyor diye yazdım.ama şimdi toparlayamıyorum işte anlayın.

neyse alternatif giriş şöyle olsun bari.

bu haftasonu paramız yoktu ve red bull soapbox race etkinliği ücretsiz bi şekilde maçka parkında kuzu gibi bizi bekliyordu.koştuk gittik.(evet böylesi daha başarılı oldu)

zihni sinir yaratıcılığıyla hazırlanmış 50'den fazla arabanın hepsi birbirinden güzel ve eğlenceliydi.bulunduğum konumdan her arabayı sadece 4-5 sn. görebilmeme rağmen gözümü doyuracak kadar tatmin oldum,güldüm.

sonradan bu seyire eşlik eden arkadaşımla beraber ne kadar 2 paket çekirdek yediğimi inkar etsemde bugün suratımda beliren sivilceler yediğim çekirdeğin miktarı konusunda bana hiçde iyi şeyler söylemiyor.
seneyede kaçırmamaya çalışacağımız bu etkinlikte aslında yazılacak değil görülecek çok şey var.o yüzden fotoğraflara bi göz atmanızı tavsiye ederim. inanın görseller yazı kadar vasat değil.

Hiç yorum yok: